Rezultati parlamentarnih izbora u Opštini Stara Pazova

Na jučerašnjim izborima biran je novi saziv republičke i pokrajinske skupštine. U opštini Stara Pazova Opštinska izborna komisija do sada je obradila 48 od 53 biračka mesta.

Opširnije...

Izabrano opštinsko rukovodstvo - Radinoviću treći mandat

U petak je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Stara Pazova na kojoj je za predsednika opštine ponovo izabran Đorđe Radinović iz Srpske napredne stranke.

Radinović je na tu funkciju prvi put izabran 2012. godine i ovo će mu biti treći uzastopni mandat, a u naredne četiri godine njegova zamenica će biti Marina Savić iz Novih Banovaca.

Opširnije...

Rezultati lokalnih izbora

Prema podacima objavljenim od strane Opštinske izborne komisije, na nedeljnim lokalnim izborima u opštini Stara Pazova najviše glasova osvojila je Srpska napredna stranka 59,1 procenat, na drugom mestu je Socijalistička partija Srbije sa 8,96 procenata, dok je na trećem mestu Grupa građana Izbor za našu opštinu sa 6,75 procenata.

Opširnije...

Lokalni izbori 2020

Danas se u opštini Stara Pazova održavaju lokalni izbori.

Građani će imati priliku da glasaju za jednu od devet izbornih lista, koje se takmiče za ukupno 53 odborničkih mesta u lokalnom parlamentu.

Opširnije...

Izbori za savete nacionalnih manjina - glasali i preminuli građani?

Prema navodima koje su izneli predstavnici liste Hej Slovaci, veći broj naših preminulih sugrađana našao se na spisku ljudi koji su u nedelju u Staroj Pazovi glasali na izborima za savete nacionalnih manjina.

Te navode potvrdio je naš sugrađanin Mario Prebuđila koji je izjavio da je od predstavnika liste Hej Slovaci čuo da je na izborima navodno glasao njegov otac koji je preminuo 2013. godine, kao i njegova majka koja je u nedelju bila u banji i nije mogla da se pojavi na glasačkom mestu.

Opširnije...