Direkcija za izgradnju - najavljeni projekti

Prema najavama iz Direkcije za izgradnju, u narednom periodu u našoj opštini bi trebalo da bude završeno nekoliko veoma važnih projekata, među kojima su i izgradnja još dva vrtića, uređenje centra Nove Pazove i izgradnja sportske hale u Golubincima.

 

 

Vrtić u Belegišu

foto: http://www.direkcijapazova.co.rs/

Izgradnja dečijeg vrtića u Belegišu, trebala bi da počne u septembru ove godine, a po završetku tog objekta mališani iz ovog mesta dobiće komforan i moderno opremljen prostor za igranje i učenje.

Planirano je da novi vrtić svojim izgledom podseća na dvorac iz bajki, a nalaziće se na prostoru iza osnovne škole "Vera Miščević".

 

Vrtić u Starim Banovcima

foto: http://www.direkcijapazova.co.rs/

Posle vrtića u Belegišu trebao bi da se gradi i novi vrtić u Starim Banovcima, čiji početak izgradnje je planiran za maj 2014. godine.

Vrtić u Starim Banovcima izgledom će podsećati na stare sremačke kuće, a zbog savremenog načina gradnje biće završen za veoma kratko vreme.

 

Rekonstrukcija centra Nove Pazove

foto: http://www.direkcijapazova.co.rs/

Za septembar ove godine najavljen je i početak radova na rekonstrukciji centra Nove Pazove.

Planirano je da se uredi centralna raskrsnica, da se poboljša saobraćajna signalizacija i da se urede pešačke staze i parking mesta.

 

Rekonstrukcija centra Starih Banovaca

foto: http://www.direkcijapazova.co.rs/

Osim u Novoj Pazovi u direkciji planiraju i rekonstrukciju centra Starih Banovaca, za koju je dokumentacija već pripremljena.

Rekonstrukcija će podrazumevati i spuštanje svih instalacija ispod zemlje i uređenje fekalne i kišne kanalizacije.

 

Izgradnja sportske hale u Golubincima

foto: http://www.direkcijapazova.co.rs/

Narednih meseci trebala bi da počne izgradnja sportske hale u Golubincima koja će imati teren za košarku, odbojku i ostale sportove, kao i modernu kuglanu sa četiri staze i ostalu prateću opremu.

Ovaj važan projekat Golubincima će doneti i mogućnost organizovanja ozbiljnijih sportskih događaja, kao i bolje uslove za razvoj lokalnih sportskih organizacija i klubova.

Završetak radova planiran je do kraja 2014. godine.

 

Osim ovih radova, iz direkcije i opštine je ranije najavljeno da će svi putevi u naseljenim mestima u opštini biti asfaltirani do kraja godine, a najavljena je i rekonstrukcija puta između Stare Pazove i Starih Banovaca, kao i izgradnja novopazovačke petlje za uključenje na autoput Beograd - Novi Sad i izgradnja kanalizacione mreže u svim mestima.