Pazovački pokret prešao u SNS

foto: www.rtvstarapazova.rs

Goran Jović i preostalo rukovodstvo Pazovačkog pokreta, danas su u prostorijama Srpske napredne stranke potpisali pristupnice toj političkoj partiji.

Tom prilikom, jedan od osnivača i dosadašnji predsednik Pazovačkog pokreta Goran Jović, rekao je da je glavni razlog njihovog prelaska u SNS potreba da se raspoložive snage i pozitivna energija ne rasipaju na više strana, već da se stave u funkciju razvoja opštine i dobijanja statusa grada.

Predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke i predsednik opštine Đorđe Radinović, istakao je da udruženje građana Pazovački pokret ima veliko poverenje građana Stare Pazove i da će prelazak njihovih članova u Srpsku naprednu stranku doprineti ostvarenju velikih projekata, među kojima je najvažniji dobijanje statusa grada.

Tom prilikom je najavljeno da će narednih dana i nekoliko stotina članova pokreta potpisati pristupnice Srpskoj naprednoj stranci.

Pazovački pokret već tri godine aktivni je učesnik u lokalnoj vlasti, kao partner SNS-a, a prošle godine uz pomoć naših saradnika otkrili smo i da su u dužem vremenskom periodu iz opštinske kase dobijali značajne sume novca namenjene udruženjima i nevladinim organizacijama koje sprovode projekte od javnog značaja.