Nova odbornička grupa u Skupštini opštine

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Opštinski odbor Demokratske stranke formirao je zajedničku odborničku grupu sa predstavnicima "Zelene stranke" i "Pokreta za opštinu Nova Pazova".

Nova odbornička grupa ima šest članova i za njenog šefa je imenovan Slobodan Ilić, odbornik DS-a u Skupštini opštine Stara Pazova, dok će njegova zamenica biti Ana Pejović Stanković iz "Pokreta za opštinu Nova Pazova".

Ovim povodom iz pazovačkog DS-a je saopšteno da je cilj formiranja nove odborničke grupe zajednički rad na projektima namenjenim unapređenju kvaliteta života građana naše opštine.

Među zajedničkim projektima posebno se ističe inicijativa za stvaranje tri manje opštine od postojeće opštine Stara Pazova.

Veoma značajan će biti i zajednički rad na unapređenju uslova za poljoprivrednike, kao i rešavanje lokalnih komunalnih i ekoloških problema.

Zajednička Odbornička grupa koju su formirale Demokratska stranka i njene partnerske organizacije imaće veliki uticaj u radu lokalnog parlamenta, pošto jedinu preostalu odborničku grupu ima vladajuća Srpska napredna stranka.