Postizborna konferencija Demokratske stranke (v)

Predstavnici Opštinskog odbora Demokratske stranke obratili su se javnosti povodom završetka izbora i tom prilikom istakli zadovoljstvo postignutim rezultatima.

U prostorijama opštinskog odbora održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik opštinskog odbora Blažo Popović, i predsednik Izvršnog odbora opštinskog odbora Slobodan Ilić.

Popović se u svom obraćanju zahvalio svim građanima naše opštine, koji su svojim glasom podržali Demokratsku stranku u teškom trenutku za sve koji se bore za demokratiju i uređeno društvo.

On je rekao i da je posebno zadovoljan što je prvi put do sada lokalna lista Demokratske stranke u našoj opštini dobila više glasova od pokrajinske i republičke liste, što im je dobar znak da su prošlogodišnjim promenama unutar opštinskog odbora povratili poverenje dela birača i podsticaj da opštinski odbor nastave da razvijaju u istom pravcu.

Ilić je rekao da su zadovoljni rezultatima jer je ispunjen glavni cilj da se povrati poverenje ljudi i da se na izborima ostvari bolji rezultat nego pre dve godine. Prema njegovim rečima u tome se u potpunosti uspelo i pored niza teškoća kroz koje su prolazili u predizbornoj kampanji.

Ilić je istakao i da je lokalna lista DS-a na ovim izborima osvojila skoro 2000 glasova, što je za preko 700 glasova više od rezultata sa izbora od pre dve godine, kao i da su najviše glasova osvojili u samoj Staroj Pazovi, gde su građani očigledno prepoznali da je Demokratska stranka jedina govorila o tome koliko je Stara Pazova u prethodne 4 godine bila zapostavljena od strane lokalne samouprave.

Demokratska stranka je na lokalnim izborima osvojila oko šest odsto glasova i imaće tri odbornika u Skupštini opštine.