Tišma optužio SNS za politički progon, Mirović rekao da laže

Bivši predsednik opštine Stara Pazova i poslanik Demokratske stranke u Skupštini Vojvodine Jovan Tišma, optužio je predstavnike SNS i Treće Srbije iz Novog Sada da pod okriljem borbe protiv korupcije vrše progon političkih neistomišljenika.

Tišma je na konferenciji za novinare govorio o razgovorima koje je imao sa četiri člana SNS i Treće Srbije koji su mu, prethodnih šest meseci predlagali prelazak u članstvo Treće Srbije da bi mu za uzvrat pomogli u sudskom postupku koji se vodi protiv njega.

Među pomenutim članovima SNS nalazi se i potpredsednik te stranke Igor Mirović, koji je izjavio da sve izrečeno o njegovom angažovanju u tom slučaju nema veze sa istinom i da su sve gnusne laži. Mirović je Tišmi poručio i da angažuje advokata zbog onoga što je uradio, kao i da mu političke igre u sudskom procesu koji se vodi protiv njega neće pomoći.

Jovan Tišma je u martu 2013. godine uhapšen zbog sumnje da je sa još tri osobe, zloupotrebom službenog položaja oštetio Direkciju za izgradnju opštine Stara Pazova za osam miliona dinara.