Socijalisti ušli u vladajuću koaliciju

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije priključio se vladajućoj koaliciji u našoj opštini, saopšteno je juče na konferenciji za novinare koju su zajedno održali predsednik opštine i opštinskog odbora Srpske napredne stranke Đorđe Radinović i predsednik opštinskog odbora SPS-a Zoran Vukašinović.

Đorđe Radinović je tom prilikom rekao da je do koalicionog sporazuma došlo zato što trenutna teška situacija u zemlji nalaže da se saberu sve konstruktivne političke vrednosti i snage u cilju opšte dobrobiti, kao i da je na državnom nivou posle Srpske napredne stranke najveće poverenje građana dato Socijalističkoj partiji Srbije. On je dodao i da različita mišljenja treba i moraju da postoje, ali da oko najvažnijih pitanja postoji saglasnost.

Zoran Vukašinović je u svom obraćanju novinarima istakao da je opštinski odbor SPS-a odluku da podrži vladajuću koaliciju doneo 16. maja, zbog činjenice da je naša zemlja u veoma teškoj poziciji, pa i na taj način svoje potencijale žele da stave na raspolaganje građanima.

foto: www.starapazova.rs