Muškarac iz Surduka ubijen u tuči u Belegišu

Goran M. (28) iz Surduka preminuo je u subotu, u ranim jutarnjim časovima, od posledica teških povreda, koje mu je u tuči naneo Lazar M. (25) iz Belegiša, saopšteno je iz policije.

Lazar M. je posle tuče pobegao sa lica mesta, ali je ubrzo uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Do tuče je došlo u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Belegišu, u kome je, prema nezvaničnim informacijama, ranije u toku noći svađa i započeta. Prema izjavama nekih od svedoka, nastradali Goran M. je oko tri sata posle ponoći izašao iz lokala i krenuo prema svom automobilu kada mu je prišao Lazar M. i udario ga u predelu glave. Od siline udarca Goran je pao i udario glavom o beton. Lekarska ekipa hitne pomoći iz Stare Pazove, pokušala je da reanimira mladića, ali su ubrzo konstatovali smrt usled teških povreda u predelu glave.

Policija još uvek utvrđuje da li je prilikom napada Lazar M. nastradalog udario šakom, ili je udarac zadao nekim čvrstim predmetom.

Prema izjavama članova porodice, Goran M. je za dve nedelje trebao da se oženi ženom sa kojom je živeo i koja je u petom mesecu trudnoće.

Tačan razlog svađe i detalji vezani za način na koji se odigrao fizički sukob dvojice muškaraca još uvek se utvrđuju.