Početak izgradnje Deltinog distributivnog centra

foto: www.starapazova.rs

Predsednik kompanije Delta Holding Miroslav Mišković i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, danas su, zajedničkim postavljanjem kamena temeljca, obeležili početak izgradnje deltinog distributivno-logističkog centra u industrijskoj zoni pored auto-puta Beograd-Novi Sad.

Deltin novi objekat, nalaziće se u blizini regionalnog distributivnog centra Delez Grupe i biće namenjen za prehrambene proizvode i robu široke potrošnje. Površina objekta je 20.400 kvadratnih metara, a vrednost investicije je 10,2 miliona evra.

Očekuje se da će objekat biti završen do kraja januara 2015. godine i da će u njemu biti zaposleno oko 400 radnika.

Predstavnici Delta Holdinga zahvalili su se lokalnoj samoupravi na korektnoj saradnji i istakli da su svi administrativni poslovi i dozvole ostvareni u rekordnom roku, što je doprinelo da se ubrza završetak cele investicije.

Predsednik opštine Đorđe Radinović ovom prilikom je rekao da su on i njegovi saradnici svesni da svaka nova investicija u ovom teškom vremenu mnogo znači, ali i da je preuzet i veliki i veoma zahtevan zadatak za stvaranje boljih uslova za život svih građana naše opštine. On je istakao da je strategija ove lokalne samouprave da efikasnost administracije i predusretljivost prema potencijalnim investitorima bude jedan od najvažnijih prioriteta, čime i opština postaje ozbiljan partner obezbeđujući nove investicije i nova radna mesta.