Najnovije vesti

Na turniru Nikola Vulinović prikupljeno preko milion dinara za bolesnu decu iz opštine Stara Pazova

Od 1. do 11. jula na terenu za male sportove stadiona Jedinstvo održan je memorijalni turnir u malom fudbalu Nikola Vulinović.

Sav prihod od turnira namenjen je za pomoć bolesnoj deci iz naše opštine, a zahvaljujući brojnim sadržajima, na turniru je  sakupljeno nešto više od milion dinara.

Već četvrtu godinu organizatori ovog turnira su grupa momaka i devojaka iz Stare Pazove, a sve to uz pomoć i podršku udruženja "Zagrli srcem Nikola Vulinović" koje od 2019. godine pomaže teško bolesnoj deci i njihovim roditeljima.

I ove godine dobar fudbal je posetiocima pružio odličnu zabavu, a zahvaljujući i drugim propratnim sadržajima i punim tribinama, novac koji je prikupljen je dostigao veliki iznos.

Razgovor sa organizatorima uoči turnira možete pogledati na linku: https://fb.watch/el7rzdcBJX/

Snimke utakmica i drugih zanimljivih dešavanja na turniru možete pogledati na zvaničnom jutjub kanalu turnira: https://www.youtube.com/channel/UCap0MZn_1l-R67njDJDASqQ

Fotografije i druge zanimljive snimke možete pogledati na zvaničnom instagram nalogu turnira: https://www.instagram.com/mem_turnir_nikola.vulinovic/

Sve rezultate i statistiku možete pogledatina zvaničnom sajtu turnira: https://zagrlisrcem.rs/memorijalni-turnir/