Fudbal: Jedinstvo poraženo u borbi za prvo mesto

U poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Srpske lige grupa Vojvodina, fudbaleri Jedinstva u derbiju u Rumi poraženi su od domaćeg 1. Maja sa 4:0. Ovim porazom Jedinstvo je izgubilo mogućnost da prezimi na prvoj poziciji, ali će na proleće pokušati da ostvari ovogodišnji cilj i plasira se u viši rang takmičenja.

Omladinac je u Zrenjaninu ubedljivo savladao Radnički, rezultatom 7:1 i na kraju jesenjeg dela prvenstva zauzima šestu poziciju, dok je Podunavac u Novom Sadu slavio protiv naftagasa sa 1:0 i jesenji deo završava na petoj poziciji.

U 15. kolu Vojvođanske lige grupa "Jug" Radnički iz Nove Pazove je poražen na gostovanju u veterniku sa 6:0 i na kraju polusezone zauzima 14. mesto. Dunav je u Kovilju poražen od Šajkaša sa 2:0 i jesenii deo završava na 11. poziciji.

U 15. kolu Sremske lige Jadran je u Golubincima bio bolji od Radničkog iz Iriga sa 5:0 i jesenji deo prvenstva je završio na petom mestu, dok je Sremac u Vojki odigrao nerešeno sa Partizanom iz Vitojevaca 3:3 i na kraju polusezone zauzima 11. mesto.