Posledice snažnog nevremena - cene crepova višestruko povećane

Juče je našu opštinu pogodilo snažno nevreme praćeno jakim vetrom, koji je pričinio značajnu materijalnu štetu na mnogim objektima.

Najgore je prošla Stara Pazova gde mnogi stanovnici 24 sata posle oluje i dalje nemaju struju ili vodu, dok onim srećnijim ne radi samo internet ili kablovska televizija.

Iz elektrodistribucije nismo uspeli da dobijemo podatke o stepenu oštećenja elektromreže i kada se očekuje otklanjanje kvarova, jer se na telefone dežurnih službi niko ne javlja.

Iz Čistoće apeluju sve građane da oštećene crepove ne ubacuju u svoje kante za smeće već da ih naslažu pored puta odakle će ih kamioni Čistoće odneti narednih dana u posebnoj akciji.

Veliki problem građanima predstavlja i činjenica da su gotovo svi trgovci građevinskim materijalom u Staroj Pazovi cene crepova od juče višestruko podigli, kako bi što više profitirali od postojeće situacije. Građani se žale da uz crepove kupljene po novoj ceni čak i ne dobijaju fiskalni račun.

Galeriju fotografija možete pogledati na linku: https://www.facebook.com/pg/Pazova.org/photos/?tab=album&album_id=1784161061875309